Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, güzel günler yaşayacağına, galibiyet kazanacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada küt saç kestirmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kestirip boyatmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının kestirdiğini görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada saçını kestıgını görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments