Rüyada birinin oynadığını görmek

Rüyada birinin oynadığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin oynadığını gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada tiyatroda oynadığını görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun oynadığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada müzikle oynadığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin futbol oynadığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada gelinin oynadığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının oynadığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments