Rüyada birinin nişanlandığını duymak

Rüyada birinin nişanlandığını duymak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, istediği evde oturacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan duymak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada birinin nişanlanacağını duymak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments