Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak yurtdışına gidileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada nişanlı olduğunu duymak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlanacağını duymak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments