Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlanacağını duymak hayırlı günlerin geleceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak kolay yoldan gelir elde edeceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Rüyada birinin nişanlanacağını duymak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments