Rüyada birinin kucağında taşımak

Rüyada birinin kucağında taşımak geleceğe dair planlar yapacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, maddi zarar edeceğine, de rahatının yerine geleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada birinin kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada eşini kucağında taşımak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kucağında taşımak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments