Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada ateş edilmesini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek dostlarını da iyi seçeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve ateş edildiğini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işarettir.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kazancın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments