Rüyada birinin kemer taktığını görmek

Rüyada birinin kemer taktığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iyi geçiminin biteceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada birinin kemer taktığını gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek kendi kabuğuna çekileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işarettir.

Rüyada birine kemer takmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada gümüş kemer görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü kemer görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kemer hediye almak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kemerini sıkmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada belinde altın kemer görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments