Rüyada gümüş kemer görmek

Rüyada gümüş kemer görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada gümüş kemer gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada gümüş kemer görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine alamet eder.

Rüyada mavi kemer takmak hasta ve üzgün olacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kemerli pantolon görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, darp edileceğine delalet eder.

Rüyada kemer görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine inanılır.

Rüyada birine kemer takmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yılan derisi kemer görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulur.

Rüyada kopmuş kemer görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments