Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, masrafların altında kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin durduğunu görmek işsizin iş bulacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kalbin durduğunu görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kalbi durmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet eder.

Rüyada kalbi kırılmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kalbini elinde görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalettir.

Rüyada kalbine iğne batırmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyada babasının kalbinin durduğunu görmek