Rüyada birinin duvar boyadığını görmek

Rüyada birinin duvar boyadığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, üzüntülerinin biteceğine, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin duvar boyadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada birinin duvar boyadığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar boyadığını görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçını boyadığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada saçı boyadığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saç boyadığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, ruhen güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments