Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek

Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı yeşile boyadığını gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada duvar boyadığını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada birinin duvar boyadığını görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyacı görmek büyük problemler yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiyi boyadığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçını siyaha boyadığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments