Rüyada birinin dilini koparmak

Rüyada birinin dilini koparmak zenginliğin kapılarının açılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada birinin dilini koparmak gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Rüyada dilsiz olmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Rüyada eşek dili görmek iyileşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dilini görmek ortağından ayrılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin kanadığını görmek hasta ise iyileşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin uzaması görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin tutulması görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments