Rüyada dilin uzadığını görmek

Rüyada dilin uzadığını görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada dili uzamak günahlara, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinin uzadığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada dilin uzadığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Rüyada boynunun uzadığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Rüyada tırnak uzamak bir düşmanın kötü haberini almaya, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments