Rüyada birinin beni boğduğunu görmek

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, bir anda yükseleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birinin beni boğduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Rüyada birinin beni boğduğunu görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada biri boğmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği boğmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi boğmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını boğmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada yastıkla boğmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet eder.

Rüyada tavuk boğmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments