Rüyada birinin bana kızdığını görmek

Rüyada birinin bana kızdığını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana kızdığını gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek işlerini hafifleteceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana kızdığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, feraha ermeye rivayet eder.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek sevilip sayılacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada bana aşık birini görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments