Rüyada ablasını görmek

Rüyada ablasını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Rüyada ablasını gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada ablasını doğum yaparken görmek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada ablanın hamile görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abla hamile görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ablaya sarılmak engellerden kurtulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ablasını ölmüş görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada abla kardeş görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ablayı gelinlikle görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ablanın kaynanasını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments