Rüyada abla hamile görmek

Rüyada abla hamile görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada abla hamile gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada ablasını hamile görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada ablanı hamile görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Rüyada hamile abla görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada abla hamile görmek maddi kayba uğrayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablayı hamile görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada ablanın hamile görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments