Rüyada ablaya sarılmak

Rüyada ablaya sarılmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablaya sarılmak gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ablasına sarılmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada ablaya sarılıp ağlamak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablaya sarılmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ablasının çocuğunu görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının istendiğini görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada ablanın kızını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulur.

Rüyada ablasıyla kavga etmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablayı dövmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments