Rüyada birini telefonla aramak

Rüyada birini telefonla aramak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birini telefonla aramak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada telefonla birini aramak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek faydalı şeyler yapacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada telefon aramak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla polis aramak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments