Rüyada telefon aramak

Rüyada telefon aramak mutlu günler göreceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon aramak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada birini telefonla aradığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada telefonla birini aramak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda birinin aradığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu aramak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak bolluk içinde yaşamaya, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada telefonu aramak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments