Rüyada birini reddetmek

Rüyada birini reddetmek rakiplerini alt edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, ismini herkese duyuracağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada birini reddetmek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parayı reddetmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada içki içmeyi reddetmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada kardeşini reddetmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada evlenmeyi reddetmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada reddetmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments