Rüyada eski sevgiliyi reddetmek

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, başarılarının takdir edileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlatlıktan reddedilmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmeyi reddetmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini reddetmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yardımı reddetmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, evlerine dünürcü geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments