Rüyada kucağında birini taşımak

Rüyada kucağında birini taşımak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, işlerinin azalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında birini taşımak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Rüyada birini kucağında taşımak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sevilen birinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini kucağında taşımak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak düşmanlarımızı alt etmeye, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments