Rüyada birini iyileştirmek

Rüyada birini iyileştirmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birini iyileştirmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada telefonla iyi haber almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü iyi görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada iyi bir okul kazanmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser olup iyileştiğini görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir hastayı iyi görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments