Rüyada akşam namazı için abdest almak

Rüyada akşam namazı için abdest almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet eder.

Rüyada akşam namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Rüyada akşam namazı için abdest almak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalet eder.

Rüyada akşam namazının sünnetini kılmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada akşam namazı kılmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını kaçırmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada akşam namazını cemaatle kılmak büyük bir kazanca sahip olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kıldırmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments