Rüyada birini çok çirkin görmek

Rüyada birini çok çirkin görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet eder.

Rüyada birini çok çirkin gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Rüyada çirkin ayak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin insan görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin tırnak görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada çirkin kedi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize işaret eder.

Rüyada çirkin köpek görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada çirkin bir erkek görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments