Rüyada birini battaniyeye sarmak

Rüyada birini battaniyeye sarmak acı tecrübeler edineceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini battaniyeye sarmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini battaniyeye sarmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine inanılır.

Rüyada saça bigudi sarmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada lahana dolması sarmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığa sarmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yumak sarmak küs olduğu kişilerle barışacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments