Rüyada birine veda etmek

Rüyada birine veda etmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada birine veda etmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak yokluğa, darlığa düşeceğine, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada herkesle vedalaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada birine veda etmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla vedalaşmak daima ona hürmet göstereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vedalaşırken ağlamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments