Rüyada vedalaşırken ağlamak

Rüyada vedalaşırken ağlamak zorlukların ortadan kalkacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vedalaşırken ağlamak gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada vedalaşırken ağlamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak vedalaşmak yapılan ahlaksız davranışlara, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine veda etmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulur.

Rüyada birisiyle vedalaşmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla vedalaşmak her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments