Rüyada birine ilaç vermek

Rüyada birine ilaç vermek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, stres içinde günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada böcek ilacı görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yüzünü güldüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze ilaç görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, pişmanlığa tabir olunur.

Rüyada gözüne ilaç sürmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze ilaç damlatmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eczanede ilaç satmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç reçetesi görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments