Rüyada başkasından soğan almak

Rüyada başkasından soğan almak aksi takdirde çok üzüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, bol hayır duası alınacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasından soğan almak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada ağaçtan soğan toplamak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine soğan vermek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada domates soğan görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işarettir.

Rüyada taze soğan toplamak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan yemek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates soğan satmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada soğan almaya gitmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada taze soğan yemek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments