Rüyada beyaz külot giymek

Rüyada beyaz külot giymek stresten uzaklaşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz külot giymek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Rüyada beyaz külot giymek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Rüyada yeni külot giymek saygı göreceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada külotu ters giymek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı külot giymek huzur ve şifa bulacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bayan külotu giymek sıkıntılarının artacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments