Rüyada birinden fazla para almak

Rüyada birinden fazla para almak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada birinden fazla para almak gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada fazla para üstü almak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden fazla para almak karar vermekte güçlük çekeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla kağıt para görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada fazla para görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok fazla para görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada fazla kağıt para görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments