Rüyada birinden cumhuriyet altını almak

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada altın cumhuriyet görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada cumhuriyet altın takmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Rüyada cumhuriyet altını kaybetmek yeni kapılar açılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cumhuriyet altın hediye almak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhuriyet altını satın almak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments