Rüyada cumhuriyet altını çalmak

Rüyada cumhuriyet altını çalmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, çok başarılı olunacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak allah’a dua edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada cumhuriyet altın hediye almak sorunlarından arınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada cumhuriyet altını kaybetmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhuriyet altını satın almak daha büyük işler için bir örnek olacağına, hanenizde bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın cumhuriyet görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments