Rüyada birinde alyans görmek

Rüyada birinde alyans görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işsiz kalmaya, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, adını işiyle duyuracağına, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada birinde alyans gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Rüyada eski alyansını takmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada birçok alyans görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada yerde alyans bulmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada alyans yapmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden alyans almak nasibin de kısmetlerin de artacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments