Rüyada birden fazla hilal görmek

Rüyada birden fazla hilal görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla hilal gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada birden fazla hilal görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden çok hilal görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak hilal görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hilal görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal yıldız görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters hilal görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments