Rüyada birçok tatlı görmek

Rüyada birçok tatlı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ruhunun şifa bulacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada birçok tatlı gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Rüyada birçok tatlı görmek üzüleceğine ve kırılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde birçok kedi görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok ayakkabı almak bazı konser etkinliklerine katılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Rüyada birçok kıyafet görmek zorluklarının biteceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok zombi görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok at görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, ferahlık veren sözler duymaya işarettir.

Rüyada birçok erkek görmek dünyasının bir anda değişeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada birçok kişiyi öpmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments