Rüyada birçok kişiyi öpmek

Rüyada birçok kişiyi öpmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada birçok kişiyi öpmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada birçok birinin elini öpmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok kişiyle evlenmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok kişiyi dövmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada birçok kişiyle kavga etmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada birçok kişinin öldüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments