Rüyada birçok serçe görmek

Rüyada birçok serçe görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada birçok serçe gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada birçok serçe görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada serçe sevmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada serçe tuttuğunu görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi serçe görmek canının sıkılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde serçe görmek işlerinizin bozulacağına, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçeyi serbest bırakmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada serçe yumurtası görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments