Rüyada birbiriyle kavga etmek

Rüyada birbiriyle kavga etmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada birbiriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada birbiriyle kavga etmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini bıçaklamak çok büyük üzüntü duyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birbirini dövmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Rüyada herkesin birbirini öldürdüğünü görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini taşlamak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments