Rüyada birbirini görmek

Rüyada birbirini görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada insanların birbirini öldürdüğünü görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birbirine su atmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada birbirine taş atmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada birbirine ateş etmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet eder.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments