Rüyada bir yere varamamak

Rüyada bir yere varamamak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere varamamak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada gideceğin yere varamamak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada bir yere varamamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada eve varamamak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada bi yere ulaşamamak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada her yeri beyaz kar görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeri delmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments