Rüyada bi yere ulaşamamak

Rüyada bi yere ulaşamamak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada bi yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak güçten düşeceğine, verimliliğinin de artacağına alamet eder.

Rüyada bir yere idrar yapmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi yemek yerken görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi yemek yerken görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada çocuğu yere düşürmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri göstermek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments