Rüyada mezardan duman çıktığını görmek

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine inanılır.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada duman çıktığını görmek helal kazanç elde edileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments