Rüyada bir yerden aşağı kaymak

Rüyada bir yerden aşağı kaymak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada bir yerden aşağı kaymak ticari anlamda yön değiştireceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada tepeden aşağı kaymak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada karda aşağı kaymak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kaymak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayır aşağı kaymak borç ödemeye, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments