Rüyada yakınlarının mezarını görmek

Rüyada yakınlarının mezarını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayatından razı geleceğine işarettir.

Rüyada yakınlarının mezarını gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yakının mezarını görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda yakınını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının mezar görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yakınını mezarda görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarını görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının mezarına gitmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments