Rüyada bir tabak tatlı görmek

Rüyada bir tabak tatlı görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir tabak tatlı gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada bir tabak tatlı görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tabağa tatlı koymak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Rüyada tabakta tatlı görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada tatlı tabağı görmek belalı insanlara denk geleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bir tabak tatlı yemek bahtının da çok parlak olacağına, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere tabak atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak yıkamak işlerin günden güne daha da artacağına, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak tabak yıkamak bunun için her gün şükredeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments