Rüyada birinden zeytin almak

Rüyada birinden zeytin almak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iyilik görüleceğine, şan şöhret kazanacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden zeytin almak gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Rüyada çuvalla zeytin görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada komşuya zeytin görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin üzüm görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah zeytin satmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda zeytin görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin yediğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments